Vukovar.Inleiding tot droge transformatorWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik van de product

  • vrijgavetijd:2022-11-23 11:27:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:452
  • Korte omschrijving:

    Vukovar.,Vukovar.Droge transformator van de SC-serie, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie ve

Artikel inhoud
Vukovar.Droge transformator van de SC-serie, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Dry type transformator bedrijf

Vukovar.twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Bhakkar.fabrikant van droge transformatoren

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat,Vukovar.Mobiele droge transformator, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Na de no-load test is normaal voor h,Vukovar.Looptijd van olie ondergedompelde transformator, kan het worden overgedragen aan de lading, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De kosten zijn redelijkHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Vukovar.Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Vukovar.Overige productinformatie
  • Kabale.Temperatuurbescherming van droge transformatorenWat is het voordeel als u het werk in één kee

    Kabale.Temperatuurbescherming van droge transformatorenWat is het voordeel als u het werk in één kee

  • Dodhurthailand. kgmVast schaarvorkhefplatformWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

    Dodhurthailand. kgmVast schaarvorkhefplatformWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • Dodhurthailand. kgmIntelligent hefplatform voertuigOptimalisatie van de optimale omstandigheden

    Dodhurthailand. kgmIntelligent hefplatform voertuigOptimalisatie van de optimale omstandigheden

  • Shiguai.kgmHydraulisch hefplatformProductieproces

    Shiguai.kgmHydraulisch hefplatformProductieproces

  • Ede.Elektrische lift vrachtliftInspectie en onderhoud

    Ede.Elektrische lift vrachtliftInspectie en onderhoud

  • Ede.24-meter hefplatformToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengd

    Ede.24-meter hefplatformToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengd

  • Ede.Mobiel hydraulisch liftplatformHeeft de rol van het leiden van de zichtlijn

    Ede.Mobiel hydraulisch liftplatformHeeft de rol van het leiden van de zichtlijn

  • Ede.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringInterpretatie en observatie

    Ede.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringInterpretatie en observatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!